Powered By Blogger

събота, 21 септември 2013 г.

[TAG] The versatile Blogger award


Eто и първият таг за цялото съществуване на блога ми. За мен е голямо удоволствие да съм част от него и искам да благодаря специално на Руми от http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

Правилата за The Versatile Blogger Award са следните:
1. Благодарете на човека, който ви е номинирал.2. Включете линк към блога му.
3.След това, изберете 15 блога/блогъра, които сте открили наскоро или следвате редовно. Номинирайте тези блогъри за Versatile Blogger наградата.
4. И най-накрая, споделете 7 неща за себе си с човека, който ви е номинирал.




7 факта за мен:
1. Любимият ми сезон е есента, защото я свързвам с два семейни празника - годишнината от сватбата и рождения ден на дъщеря ми.
2. В момента по цял ден слушам песента на Daft Punk - Get Lucky и много ми повдига настроението. 
3. Не мога да си намеря подходящ шампоан за коса и всяка седмица купувам по едни различен с надеждата, че няма да ме сърби скалпа от него.
4. Винаги географията ми е била слабо място и затова си купих атлас на света на National Geographic и уча столиците на държавите. 
5. Решила съм, че трябва да обогатявам общата си култура с четене на класическа литература - в момента съм се спряла на "Разум и Чувства" на Джейн Остин.
6. Започнах да следя Vip Brother и се ядосвам от този факт, защото може да уплътнявам малкото си свободно време с нещо по-смислено, но въпреки това си пускам телевизора в 20 часа на Нова тв.
7.Първите ми есенни покупки са черни лачени обувки с широк ток, черен скини панталон и бяла вталена риза с черно-бяло каре на яката и маншетите. 

Номинирам:
2. http://dreamofjoe.blogspot.com/ - Ивана 
14. http://nastiadi.blogspot.com/ - Настиа
15. http://2ladies4passions.com/ - Мила и Деси


Няма коментари:

Публикуване на коментар