Powered By Blogger

петък, 1 ноември 2013 г.

Козметични РАЗочарования


Отново натрупах продукти, коитоспадат към раздела козметични разочарования и ще ви ги презентирам накратко. Хининовата вода на Milva си купих с идеята да я използвам за ускоряване растежа на косата ми. За съжаление на следващия ден след нанасянето й корените на косата ми вече са се омазнили. Използвах я няколко пъти, но "ефектът" си остана същия. Спомням си, че преди няколко години използвах хининовата вода на Кокона, но нямаше омазняване след употребата й. Определено ще я потърсая, а тази опаковка замина директно в кошчето.

Velnea body Shower scrub си бях купила отдавна. Скрабът има много приятен аромат, розов цвят с малки червени гранулки, но определено не ексфолира добре. Като конситенция е по-течен и при нанасянето му не се усеща добре триенето върху кожата, с което се отстраняват мъртвите клетки. Определено ще се завърна към захарните ексфолианти на Refan - те няма грешка. 

Balea стилизиращ лосион за коса е най-обикновен спрей с остра миризма на спирт. Според етикета в магазина на DM има термо защита, но такава информация върху шишето няма. Спреят слепва косата и не виждам да има някакъв положителен ефект. Опаковката също не е удобна - пръска на плътни струи и това затруднява равномерното му разнасянето върху косата.


Орi natural nail strengthener е голямо разочарование за мен, което ми стурваше 20 лв. Купих си го в момент, в който ноктите ми имаха нужда от заздравяване и реши, че си заслужава. Използвах го като безцветен лак, който в началото нанасях на един слой. На следващия ден заздравителят започваше видимо да се бели. После започнах да го нанасям на два слоя, но също толкова бързо се лющеше. Дълго време го държах без да го ползвам, но накрая го изхвърлих.

Гелът за отстраняване на кожички с масло от арган Victoria си купих под влияние на положителните коментари, които прочетох в нета. За съжаление не се сработихме с този продукт. Нанасях го обилно върху кожичките, но въпреки това избутването им не беше по-лесно от обикновено. Опитах няколко пъти да използвам гелът, но след употребата му усещах кожичките по-сухи, вместо обратното. 

Гъбичките за фдт Pretty Time се оказаха неефективни. Те попиват много голямо количество фдт, което остава вътре и не се нанася добре върху лицето. Освен това има неприята дунапренова миризма. Пълен боклук!


Velnea sun milk SPF 20 ползвах за кратко време през лятото. Честно да си призная много се съмнявам в слънцезащитата на това мляко, защото въпреки редовното му нанасяне успях леко да се зачервя без да съм се излагала на директа слънчева светлина. 

Пожелавам ви приятни почивни дни и много положителни емоции.
                                                                                            Bella


Няма коментари:

Публикуване на коментар