Powered By Blogger

вторник, 15 октомври 2013 г.

Nivea lip care


В последно време грижата за устните ми е станала основен приоритет. Дала съм си почивка от червилата и използвам балсами, които имам навика да нанасям многократно през деня. Балсамите на Nivea са ми фаворити. Обожавам Nivea vitamin shake cranberry & raspberry. Балсамът им лек розов цвят, който се слива с този на устните и ухае на малинки. Комбинацията от витамини Е, С и В5 предпазва от изсушаване и подхранва. Освен това ако се нанесе няколко пъти визуално придава обем на устните - само за целувка <3


Другият ми любим балсам е Nivea fruity shine strawberry. Има лек червен цвят, който прави устните да изглеждат много сочни. Обожавам аромата на ягоди! 


Когато имам спешна нужда от подхранване вследствие на напукване на устните от студ и вятър използвам Nivea SOS lip relief. Балсамът е под формата на гел, който съдържа масло от невен и dexpantenol. При нанасянето му се усеща леко щипане и охлаждане, което облекчава напуканите устни. Балсамът е в туба  от 6ml, който използвам само при необходимост. 

Пожелавам ви приятна вечер, изпълнена с многоооо целувки <3

                                                                                             Bella




Няма коментари:

Публикуване на коментар